You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut fiilletmeme İtfaaiye müfredatına mutabık şekilde yangın cıkış bapsı örgülması gerekmektedir.

ürkü pas sayesinde derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış dokumalabilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını tespit etmek sinein etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak bapnın kolaylıkla açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım etmek ve montajını inşa etmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Montaj: Yangın bapsı, Yangın Kapısı akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 grup yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır nakliye avantajları esenlamaktadır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara normal şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, hariçarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun yamanın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page